Şehit Gürhan Yardım Ortaokulu

Barış Mahallesi, 710.sokak Merkez Y.B.O. YANI DOĞUBAYAZIT
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
ULAŞIM OKUL SERVİSİ VE DOLMUŞLAR İLE SAĞLANMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
AĞRI İLİ İLÇEMİZE 95 KM UZAKLIKTADIR.OKULUMUZ DOĞUBAYAZIT İLÇESİNİN BARIŞ MAHALLESİNDEDİR.ÇARŞI MERKEZİNE 1,5 KM UZAKLIKTADIR.
Okulumuz ilçe ve il düzeyindeki spor faaliyetlerine katılım sağlamaktadır.