Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şiirlerle, türkülerle, oratoryo gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen Fen Bilimleri Öğretmenimiz Nurullah Taştemel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11 aydır hasretini çektiğimiz ramazan nihayet geldi. DKAB öğretmenlerimizden Kader Simit'in organize ettiği "Manilerle Ramazan" etkinliğini bugün okulda gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz davul eşliğinde çeşitli maniler okuyarak ramazanın gelişini haber verdiler.

Mrt

023-2024 eğitim öğretim yılında dört kategoride düzenlenen Ağrı İli Okul Sporları Satranç Şampiyonasında katıldığımız üç kategoride altın madalya kazandık.

Küçük Kızlarda il 1.liği
Yıldız Kızlarda il 1.liği
Yıldız Erkeklerde il 1.liği

Turnuvaya katılan takımlarımız namağlup şampiyon olmanın sevincini yaşadılar.
Ardından okuldumuzda düzenlenen törende öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.

Van'da düzenlenecek Bölge Şampiyonasında Ağrı ilini üç kategoride temsil edeceğiz. Başarının gururunu yaşıyoruz.

Her anlamda destekleriyle yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Davut Şen'e, Şube Müdürlerimize, Okul İdaremize teşekkür ediyoruz. Gurur hepimizin.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Davut ŞEN Şehit Gürhan Yardım Ortaokuluna ziyarette bulundu. Ziyareti esnasında hem öğretmenlerimiz ile görüştü hemde Ağrı’da Satranç kategorisinde İl 1. Olan öğrencilerimize başarılar temennisinde bulundu.

Şbt

İlçemiz genelinde dört kategoride düzenlenen Satranç turnuvasında üç kategoride katılan ve üçte üç yaparak üstün başarı sergileyen Şehit Gürhan Yardım Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri İlçe Milli Müdürümüz Davut ŞEN’e ziyarette bulundular.

Şbt

"Children Magazine" İngilizce Çocuk Dergisini 6. Sınıf öğrencilerinden Rojin Tilaver ve Zeynep Demir İngilizce zümresi eşliğinde hazırlamıştir. İyi okumalar!

"Children Magazine" İngilizce Çocuk Dergisini indirmek için bağlantıya tıklayanız.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın göndermiş olduğu dönem sonu faaliyet haftası gereğince okulumuzda 5. Sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı 5/B sınıfı kazanmıştır. Başta idaremize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Destekleme ve Yetiştirme Kursuna devam eden öğrencilerimizin I. dönemin akademik durumlarını tespit etmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kazanım değerlendirme sınavı yapıldı. Yoğun katılımın olduğu gözlemlendi. Destek veren herkese müteşekkiriz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri"projesi kapsamında ilçemiz genelinde düzenlenen afiş yarışmasında Medine DÜLEK adlı öğrencimiz birinci olmuştur.

Kas

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

Okulumuzda Öğretmenler günü, okul idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerin sonunda Okul idaremiz tarafından öğretmenlerimize hediyeler verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, önderimiz Gazi Mustafa Kemal Ataürk'ün Ebediyetinin 85.yıldönümü Okul anma programı yapıldı. Saygı, Rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Kas

Okulumuzda ayın enleri seçildi. * En Başarılı Öğrencimiz: 8/A sınıfından Ahmet Akkurt seçilmiştir. * Yükselişte Olan Öğrencimiz: 7/A sınıfından Asmin Türmen seçilmiştir.

* En Örnek Öğrencimiz: 5/B sınıfından Muhammet Bora Daşkıran seçilmiştir. * En Çok Kitap Okuyan Öğrencimiz: 8/A sınıfından Hasret İdiz olmuştur. Seçilen öğrencilerimize törende öğretmenleri tarafından ödüllendirme yapılmıştır.

Kas

Okulumuzun öğretmenlerinden Batuhan Karayel önderliğinde konferans salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı Doğubayazıt'ta büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olarak bizler de coşkuyla ve heyecanla yer aldık. Okulumuzda bulunan İngilizce öğretmeni Ecem LOKMACI ve Türkçe öğretmeni Habip ÇELİK İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. Yıl kutlamalarında sunucu olarak görev almışlardır.