Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuza gönderilen kaynak kitaplar öğrencilerimize okulumuz idaresi tarafından takdim edilmiştir. Öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlaması dileğiyle.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Bilgilendirme aşamasında  öğrencilerimize önce deprem konusuyla ilgili video izletildi. Ardından öğrencilerimizin öğrendiklerini uygulamalarını sağlamak amacıyla da tatbikat  yapıldı

Tatbikatta “çök,kapan,tutun” “hayat çemberi oluşturma” gibi uygulamalar gerçekleştirildi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSLULUK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Zal KILIÇ=482,90 puan

Mustafa BAYAR=477,26 puan

Ahmet AKKURT=470,40 puan

Rojin Tilaver=470,38 puan

Yusuf EREN=467,72 puan

Ekm

Yeni dönemde de okul aile birliğini önemsiyoruz. Bu birliği artırmak amacıyla okulumuzun konferans salonunda yoğun katılımla okul aile birliği toplantısını gerçekleştirdik. Akabinde yeni dönemin ilk veli toplantısını gerçekleştirdik. Katılan bütün velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun rehber öğretmeni Muhammed Şahin tarafından 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuzun da özel hedefleri arasında yer alan zaman yönetimi seminerleri gerçekleştirildi. Hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı planlaması çerçevesinde okulumuzda uygulanan hazırbulunuşluk sınavı sonucunda koçluk sistemine öğrenci seçimi yapıldı.

Seçilen öğrencilerimizin velileri ile okulumuz konferans salonunda toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantı neticesinde koçluk sisteminin işleyişi, bireysel ders programının hazırlanması, öğrencinin başarı durumunun görüşülmesi gibi konular ele alındı.

Eyl

"Okuyan Ağrı" projesi kapsamında Şehit Gürhan Yardım Ortaokulu öğrencileri okuyor. Yeni dönemin ilk okuma saatini okul genelinde okul idaremiz önderliğinde gerçekleştirdik.

Eyl

DYK'ye başvuran öğrencilerimizin LGS sürecinde durumlarını görmek amacıyla Ağrı MEM tarafından hazırlanan hazırbulunuşluk denemesi kurumumuz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıklarımız devam ediyor.

Haz

Okulumuzda Resim Öğretmenimiz Zeynep KAPLAN, Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Samed KAYA' nın destekleriyle ve öğrencilerimizin katkılarıyla yıl sonu sergileri gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda gerçekleştirilen turnuva sonucunda başarı sağlayan öğrencilerimize ve süreç içerisinde katkı sunan hakemlerimize madalya ve kupaları yapılan törende beden eğitimi öğretmenimiz Emrah Temiz tarafından takdim edildi.

Haz

TÜBİTAK 2204-B Araştırma Projeleri Yarışmasında yabancı dil eğitimi alanından "YABANCI DIL EĞITIMINDE GÖLGE OYUNU " adlı proje ile bölge finaline kalan ögrencilerimiz Enis Irtogun, Havin Onur, Zelal Öztürk danışman öğretmenleri Tuba Aydın ile birlikte proje sunumlarını gerçekleştirdiler.

Haz

Şehit Gürhan Yardım Ortaokulu Yarışıyor.

Okulumuzda ikinci dönem mayıs ayında sosyal, kültürel ve akademik etkinlikler kapsamında 5, 6, 7 ve 8. sınıflarımıza yönelik sınıflar arası bilgi yarışması düzenledik. Tatlı rekabetin olduğu yarışmada;

5. sınıflar arasında 5/D sınıfımız,

6. sınıflar arasında 6/D sınıfımız,

7. sınıflar arasında 7/B sınıfımız,

8. sınıflar arasında 8/A sınıfımız kazanmıştır.

Kazanan öğrencilerimize yönelik pazartesi günü yapılan törende öğrencilerimize hediyeler takdim edilmiştir. Emeği geçen bütün öğretmenlerimizi ve kazanan sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

LGS'ye yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Sınıflarımız arasında turnuvalar gerçekleştirildi.