May

Nisan ayının en başarılı, örnek olan öğrencilerini ve en temiz sınıfını seçtik. Öğretmenlerimiz gerçekleştirilen törende öğrencilerimize başarı belgelerini ve hediyelerini verdiler.

May

Satranç Turnuvası sonucunda Yıldız Kız takımımız Van Satranç Bölge Müsabakalarını 2. olarak bitirdi. Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandık. Emeklerinden ve başarılarından ötürü öğretmenimiz Mehmet CENGİZ'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

May

11.05.2022 tarihinde okulumuzda Teknoloji Tasarım sergimiz başlamıştır. Üç gün sürecek olan sergimizde öğrencilerimiz derslerde yapmış oldukları ürünleri sergileyecekler. Teknoloji tasarım öğretmenimiz Ceylan OKTAY hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yılında okulumuzda anma programı gerçekleştirildi.

Mrt

Aziz milletimizin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Aziz milletimizin gönül dünyası, cesaret, kahramanlık ve eşsiz mücadele azmi vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un veciz dizeleriyle tarihe not olarak düşülmüş ve ebedileştirilmiştir.

Kas

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

"Ey yükselen nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk. Onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Eyl

Okulumuzda kitap okuma saatleri etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Okumanın öneminin farkındayız. Her gün bir ders saatini okumaya ayırıyoruz.

Eyl

Okulumuz Şehit Gürhan Yardım Ortaokulu konferans salonunda hafta sonu yapılacak olan destekleme ve yetiştirme kursları için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğretmenlerimiz kursların önemini velilere anlattılar.

Nis

Meb ve TSE işbirliğinde hazırlanan  'Eğitim kurumlarında Hijyen Şartlarının Gelişitirilmesi ve Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı' kapsamında okulumuzda yapılan incelemelerde hijyen şartlarının eksiksiz bir şekilde sağlayan okulumuza MEB standardizsyon ve kalite birimi tarafından  Okulum Temiz Belgesinin' nin takdimi uygun görülmüştür. Bu anlamlı belgenin okulumuza takdiminde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Afet ve acil durum yönetimi hakkında öğrencileri bilgilendirdik.